Productie in eigen huis Geen minimale afname Vandaag besteld, morgen verstuurd Spoedproductie mogelijk

Ballonnen bedrukken

  •   Ballonnen bedrukken kleine oplage
  •   Ballonnen bedrukken snelle levering
  •   Goedkoop ballonnen bedrukken
v.a. € 0.10 - € 1.60 per stuk

FEIT:
Ballonnen vallen op! Ballonnen wekken de interesse van mensen. Wij bedrukken ballonnen met uw naam of logo al vanaf € 0.10 p/st. en daarmee is het inzetten van bedrukte ballonnen bij een evenement, zonder twijfel de meest lucratieve manier om meer naamsbekend te genereren.

 

 

 

 

Over ons

Wij bedrukken ballonnen

En dat is het enige wat wij doen. Wij leveren graag, we bedrukken snel en we doen het goed! Staat uw ballon er niet bij of heeft u een specifieke wens? Laat het ons weten. We hebben meerdere drukmachines staan waarop we vrijwel alle soorten ballonnen kunnen bedrukken. En als wij zelf iets niet kunnen, dan werken we nauw samen met collega ballondrukkerijen die uw ballonnen voor ons kunnen bedrukken. Dus als wij uw ballonnen niet kunnen bedrukken, dan kan niemand het!

We bieden de hoogste kwaliteit ballonnen-printservice; bedrukken van uw tekst of logo op latex reclameballonnen, hartballonnen, folieballonnen, gigantische 3-voet reuzeballonnen en zelfs punchballonnen en doorknoopballonnen! We durven zelfs te zeggen dat de kwaliteit van onze afdrukken op ballonnen absoluut ongeëvenaard is. We kunnen bijna alles op ballonnen bedrukken, van een paar letters of woorden tot complexe bedrijfslogo's en zelfs foto's! Als u niet zeker weet of uw illustraties geschikt zijn om op ballonnen te worden afgedrukt, stuurt u deze in een e-mail naar ons en we zullen er naar kijken en u geheel vrijblijvend adviseren (wij brengen daar geen kosten voor in rekening). Hopelijk vinden we de beste oplossing voor u.

Onze bedrukte ballonnen zijn geschikt voor Helium

Al onze bedrukte ballonnen (m.u.v. de punchballonnen) zijn geschikt om te vullen met helium. We drukken uw tekst, logo of boodschap op dusdanige manier dat deze rechtop staat op het moment dat de knoop van de ballon naar beneden gericht is. Echter in de grotere ballonnen gaat meer helium dan in de kleinere en daarom zal een kleinere ballon minder lang zweven dan een grotere. Om een idee te geven... een standaard reclameballon blijft ca. 14-16 uur zweven terwijl een bedrukte reuzeballon welke enkele dagen kan blijven zweven. De folieballonnen die wij bedrukken zijn gemaakt van een niet poreus materiaal en daarom duurt het veel langer dat de helium uit zo'n ballon lekt en dus kan deze nog langer blijven zweven wanneer die gevuld is met helium.

Onze bedrukte ballonnen zijn veilig en milieuvriendelijk

Al onze bedrukte ballonnen (m.u.v. folieballonnen) zijn vervaardigd van een hoge kwaliteit natuurlatex en dat maakt de ballonnen 100% biologisch afbreekbaar. De ballonnen zijn 100% vrij van Nitrasaminen (een kankerverwekkende stof) en voldoen aan de normen gesteld in de speelgoed en warenwet. De gebruikte drukinkten zijn vrij van cadmium en lood. Bovendien geven ballonnen weinig rotzooi en zijn ze makkelijk opgeruimd. Knip simpelweg een klein gaatje in de ballon, zo dicht mogelijk bij de knoop waar de ballon niet strak gespannen staat, laat de ballon leeglopen en gooi ze weg. Bedrukte ballonnen kunnen prima wel 2 jaar lang bewaard worden in een droge, donkere ruimte. Ballonnen nemen leeg weinig ruimte in kunnen gevuld met lucht of helium een ruimte snel en decoratief vullen.

 

FAQ

Veel gestelde vragen

Op deze pagina vindt u de meestgestelde (belangrijke) vragen over het bedrukken van ballonnen. Lees deze informatie goed alvorens u een bestelling plaatst via deze website. Als dit de eerste keer is dat u bedrukte ballonnen bestelt, zijn er een aantal zaken die u moet weten, en dus lijkt het ons handig om een overzicht op te stellen van de meest gestelde vragen over het bedrukken van ballonnen.

 

Bedrukken jullie ballonnen in kleine oplage?

Ja, zeker! Wij bedrukken als enige ballondrukkerij de reuzeballonnen en de folieballonnen per stuk. Dus helemaal geen minimale afname. De standaard reclameballonnen en de punchballonnen (boksballonnen) kunnen wij al vanaf 25 stuks bedrukken met uw tekst of logo. De minimale afname van de hartjesballonnen met eigen opdruk bedraagt slechts 10 stuks. Dus als u slechts een paar ballonnen - in een kleine oplage - nodig heeft, dan bent u voor ons net zo'n gerespecteerde klant en drukken wij deze graag voor u. Wie het kleine niet eert, is het grote niet weerd ;-)

 

Bedrukken jullie ballonnen met snelle levering?

Wij zijn zeer snel met het bedrukken van ballonnen. U kunt zelf de levertijd kiezen bij uw bestelling. Het goedkoopste is als u ons 5 werkdagen de tijd geeft. In dat geval kunnen wij alle opdrachten met dezelfde kleur opdruk opsparen en tegelijk bedrukken. Echter - tegen een kleine meerprijs - kunnen wij de levertijd met 1, 2 of 3 werkdagen verkorten. Heeft u de bedrukte ballonnen echt snel nodig, dan kunnen wij er een spoedorder (+ € 25,-) van maken. Dit betekent dat als u op werkdagen voor 12 uur bestelt, de ballonnen al de volgende werkdag bedrukt en verstuurd worden.

 

Hoe bedrukken jullie ballonnen?

Wij bedrukken ballonnen d.m.v. zogenaamde zeefdruk techniek om een optimale bedrukking van uw ballon te krijgen. De opdruk op de ballon heeft daarmee altijd een goede dekking en de bedrukking is daardoor goed zichtbaar en scherp. Wij bedrukken de ballonnen standaard met de knoop naar beneden (het logo of de tekst staat rechtop wanneer u de knoop van de ballon naar beneden gericht houdt). Als u de ballonnen op zijn kop wilt hangen (met knoop naar boven), dan kunt u dat aangeven bij opmerkingen bij afronden van uw bestelling.

 

Kunnen jullie goedkoop ballonnen bedrukken?

Wij bedrukken ballonnen zelf in eigen huis. Wij zijn dus niet afhankelijk van derden en zitten dus ook nergens tussen met een marge. Daarbij hebben wij - omdat we veel ballonnen tegelijk afnemen - goede prijsafspraken met de ballonnenfabrikanten. Dat maakt dat wij een van de goedkoopste ballondrukkerijen zijn van Nederland. Check het gerust (zouden wij ook doen)! Er zijn niet zoveel ballondrukkerijen in Nederland die zelf ballonnen drukken en de grote spelers op het internet besteden hun opdrachten uit en zitten daar nog tussen met een marge. Bestel dus altijd bedrukte ballonnen bij een ballondrukkerij met eigen ballondrukmachines.

 

Bedrukken jullie ballonnen met naam?

Het maakt voor ons niet uit of we ballonnen met een naam of logo of welke tekst dan ook moeten bedrukken. De standaard ballonnen met een diameter van 30cm kunnen we vanaf 25 stuks al bedrukken. Maar we kunnen ook slechts 1 doorzichtige (transparante) ballon bedrukken van 60cm met een naam gedrukt in ieder gewenste kleur opdruk.

 

Kan ik een foto laten drukken op een ballon?

Ja, dat kan. Maar let op! Het is alleen mogelijk om een foto in 1 kleur op een latex ballon te bedrukken, hetzij in volvlak (middelste foto) of in raster (rechter foto). Let op! De linker foto is een zwart/wit foto en heeft oneindig veel grijstinten en is dus niet in 1 kleur. Volvlak betekent een gekleurd vlak zoals de middelste foto, dat is de basismethode voor zeefdruk. Rastering (het opdelen van een foto in losse puntjes) zoals de rechter foto, wordt gebruikt om overgangen en verlopen van kleuren te benaderen. Als u de foto dus aanlevert in 1 kleur als volvlak of als raster, dan kunnen wij deze foto op een latex ballon bedrukken. Op een folieballon kunnen wij wel gewoon een kleurenfoto of zwart/wit foto bedrukken.


Ballonnen Bedrukken met een Foto

 

Kan ik meerdere kleuren ballonnen laten bedrukken?

U kunt bij uw bestelling kiezen voor ballonkleur assorti, dat betekent een mix van verschillende kleuren ballonnen. U kunt ook gewoon een willekeurige kleur ballon kiezen en bij het afronden van uw bestelling geeft u de daadwerkelijk kleur ballon aan die u wilt hebben. Dus stel dat u 50 rode en 50 blauwe ballonnen wilt, dan bestelt u gewoon 100 ballonnen en bij het afronden van uw bestelling geeft u dan aan dat u 50 rode en 50 blauwe ballonnen wilt. Voor de prijs maakt het niet uit of u verschillende kleuren ballonnen wilt. Halverwege het drukproces doen we gewoon de andere kleur ballonnen in de machine.

Let op! Dit werkt niet zo makkelijk als u halverwege een andere kleur opdruk wenst. Dus bijvoorbeeld 50 rode ballonnen met zwarte opdruk en 50 blauwe ballonnen met witte opdruk. Dit kan wel maar voor deze zogenaamde kleurwissel moeten we extra kosten doorrekenen (+ € +25,-). Na de eerste 50 ballonnen moet namelijk alle verf uit de machine gehaald en schoon gemaakt worden, alvorens we met een andere kleur verf verder kunnen drukken.

 

Wat is het verschil tussen Pastel-, Metallic-, Neon-, Chrome en Sempertex ballonnen?

Pastel ballonnen zijn ondoorzichtige standaard kleuren ballonnen. Metallic ballonnen hebben een parelmoer coating. Neon ballonnen zijn fluoriserende kleuren ballonnen die oplichten in het donker. Chrome ballonnen hebben net als metallic ballonnen een parelmoer coating maar deze coating is veel verder doorontwikkeld waardoor deze kleuren ballonnen veel meer lijken op echt metaal.

Normaal gesproken drukken wij op ballonnen van het merk Belbal. Een kwalitatief hoogwaardige en stevige ballon die zich makkelijk laat bedrukken. Sempertex is samen met Qualatex zonder twijfel, 's werelds beste merk ballonnen. Dus als u echt de beste kwaliteit ballonnen wenst, dan kiest u hier voor Sempertex.

 

Op welke kwaliteit / merk ballonnen drukken jullie?

Wij bedrukken uitsluitend hoogwaardige kwaliteit ballonnen van het merk Belbal en Sempertex met een verticale diameter van 33cm . Deze latex ballonnen zijn in europa gemaakt van 100% natuurlatex en (milieu) goedgekeurd volgens de norm EN-71-3. Belbal en Sempertex Ballonnen hebben het TÜV Product Veiligheid Certificaat welke de consument de garantie geeft dat de ballonnen voldoen hoogste gezondheid- en veiligheidseisen: TÜV Rheinland Group Prf-Nr:. TRPU AZ 28621. Op verzoek zenden wij u een kopie van het TUV Certificaat.

 

Hoe groot drukken jullie mijn logo op de ballonnen?

U kunt er vanuit gaan dat wij uw logo of tekst altijd zo groot mogelijk op de ballon drukken. We benutten de maximale grootte van de zeef.

Voor normaal formaat ballonnen wordt een zeef gebruikt van 12cm x 12cm. De ballon wordt voor 2/3 opgeblazen en dan wordt de zeef er op gedrukt. De afbeelding op een volledig opgeblazen ballon is dus maximaal 12cm / 2 * 3 = 18cm!

Voor groot formaat ballonnen wordt een zeef gebruikt van 21cm x 29cm (een A4tje). De ballon wordt tot 50cm opgeblazen en dan wordt de zeef er op gedrukt. De afbeelding op een volledig opgelazen 90cm ballon is dus maximaal 29cm / 50cm * 90cm = 52cm!

 

Hoe kan ik het beste mijn logo aanleveren?

Graag op 300 DPI in EPS of PDF, minimaal 20cm x 20cm mailen naar globos@ballondrukkerij.nl. Als uw logo in 1 kleur is, dan graag een 100% zwart logo op een witte achtergrond. Hetgeen wat zwart is wordt dan in de gekozen kleur op de ballon gedrukt. Als uw logo in meerdere kleuren gedrukt moet worden, dan graag het origineel aanleveren in EPS zodat we de kleuren kunnen scheiden,

 

Krijg ik een proefdruk voordat jullie gaan drukken?

Als er vrijwel geen twijfel bestaat over hoe we uw ballonnen moeten bedrukken, dan sturen we bij voorkeur geen proefdruk omdat we dan niet op uw goedkeuring hoeven te wachten en we dus sneller kunnen drukken. We drukken uw logo of tekst ALTIJD zo groot mogelijk op de ballon, zie ook de vraag met het antwoord hier boven.

Als u wel eerst een proefdruk wilt ontvangen alvorens we gaan drukken, dan is dat geen probleem. Geef dat even aan in het veld 'opmerkingen' bij afronden van uw bestelling. Op deze manier komt dit verzoek ook op uw factuur te staan en wordt dat door iedereen die betrokken is bij uw order gelezen. De drukker pakt namelijk alleen uw logo uit uw email en leest eventuele verdere mailcorrespondentie met u niet of niet volledig.

 

Welke kleur opdruk kan ik kiezen?

Kleurkeuzes zijn cruciaal bij zeefdruk. Het is belangrijk om voor uw tekst of logo, een inkt kleur te kiezen met een hoog contrast t.o.v. de kleur van de gekozen ballon. Als u kleuren kiest van ballon en opdruk welke vrijwel naast elkaar liggen in het kleuren spectrum, dan zal uw opdruk niet heel duidelijk te zien zijn op de ballonnen. Als u daarentegen kleuren kiest van ballon en opdruk die vrijwel tegenover elkaar liggen in het kleuren spectrum, dan hebben deze een hoge contrast en is de opdruk uitstekend leesbaar. Wij raden aan om een lichte kleur opdruk te kiezen voor een donkere kleur ballon of een donkere opdruk op een lichte kleur ballon. Zwart op wit of wit op zwart zijn de meest tegenover elkaar liggende kleuren van het spectrum en hebben de meeste contrast. Hieronder een voorbeeld van een goede keuze van kleurencombinatie en een slechte keuze. Links: Goede keuze (veel contrast). Rechts: Slechte keuze (weinig contrast).


Contrast ballonnen en bedrukking

 

Knoop boven of onder?

Knoop orrientatie is een simpele maar erg belangrijk besluit om te nemen. Kiest u verkeerd, dan staat uw bedrukking onderste boven! Heel eenvoudig wordt er gevraagd of u de knoop aan de boven- of onderkant van de ballon wilt als uw opdruk gedrukt wordt. De meest voorkomende wijze van het bedrukken van latex ballonnen is de knoop naar beneden, zodat u de ballonnen kunt (laten) vullen met helium of anders met lucht zodat u ze op een draagstaafje kunt plaatsen. Als u de ballonnen aan het plafond of ergens aan op wilt hangen en ze met lucht vult, dan moet de knoop aan de bovenkant, oftewel knoop naar boven! Wij drukken de ballon standaard met de knoop naar beneden. Als u dat NIET wilt, vermeld dat dan in het veld 'opmerkingen' bij afronden van uw bestelling! Hieronder een voorbeeld om het u wat duidelijker te maken. Links: Knoop Beneden (standaard). Vullen met helium of lucht i.c.m. draagstaafjes. Rechts: Knoop Boven. Vullen met lucht en ophangen aan knoop.

Knoop van de ballon boven of beneden

 

Heeft u te weining bedrukte ballonnen ontvangen (of te veel misdrukken)?

Het kan gebeuren dat er misdrukken met uw bestelling worden meegeleverd (maximaal 10%). Dit verlies proberen we altijd te compenseren door extra ballonnen aan uw order toe te voegen. Ballonnen zijn kwetsbaar en kunnen makkelijk klappen, zorg dus altijd dat u extra ballonnen bestelt. Het prijsverschil tussen 50 of 100 ballonnen bedraagt slechts een paar euro en weegt niet op tegen de prijs als we later nog extra ballonnen moeten bedrukken. Na het bedrukken van uw ballonnen wordt de zeef (het cliche) gewassen en gebruikt voor een nieuwe order. Het is dus niet mogelijk om kosteloos een paar ballonnen na te sturen.

 

Zijn jullie bedrukte ballonnen geschikt voor helium?

Alle ballonnen die wij bedrukken zijn geschikt om met helium te vullen. M.u.v. de punchballonnen / boksballonnen uiteraard. Let op! De zweeftijden verschillen wel per ballon. De standaard reclameballonnen van 30cm zweven ca. 14-16 uur. De reuzeballonnen van 60cm zweven ca. 2-4 dagen en die van 90cm kunnen wel 3 tot 5 dagen in de lucht blijven zweven. In de hartballonnen gaat door hun vorm iets minder helium waardoor die iets minder lang zweven dan hun ronde variant. De folieballonnen die wij bedrukken kunnen wel weken lang blijven zweven en door hun zelfsluitend ventiel kunnen ze ook steeds worden bijgevuld met helium zodat de zweeftijd aanzienlijk kan worden verlengd. Ook de zweeftijd van de bedrukte latex ballonnen kan worden verlengd door ze - voor het vullen - te laten behandelen met HI-FLOAT. Dit is een gel wat aan de binnenkant van de latex ballon wordt gemasseerd waardoor er een beschermlaagje ontstaat en de helium minder snel de ballon kan verlaten.

 

Hoeveel trekkracht heeft een heliumgevulde reclameballon?

Helium is lichter dan lucht en zal daarom naar boven zweven en een bepaalde trekkracht hebben. De trekkracht (of zweefkracht) van een normale heliumballon bedraagt ca. 10 gram. Met deze waarde kunt u bepalen hoe zwaar het ballongewicht moet zijn wat nodig is om een aantal heliumballonnen op de grond te houden. U kunt deze waarde ook gebruiken als u de ballonnen een bepaald voorwerp wilt laten optillen (een kaart bijvoorbeeld). Houd hierbij rekening mee dat deze zweefkracht alleen geldt wanneer de ballon volledig is opgeblazen. Kleiner opgeblazen betekent minder trekkracht en na verloop van tijd zal de trekkracht afnemen omdat de helium na verloop van tijd de ballon verlaat.

 

Hoeveel helium gaat in een reclameballon?

In een standaard reclameballon van 30cm (11 inch) gaat ca. 0.015m3 helium.

 

Kan ik bedrukte ballonnen met helium kant en klaar bij jullie bestellen en laten bezorgen?

Dat kan zeker. Voor de regio Rotterdam kunt u daarvoor contact opnemen met het Rotterdams Ballonnenbedrijf. Voor andere plaatsen kunt u het beste even een mail sturen naar globos@ballondrukkerij.nl. Wij werken met diverse ballonnenbedrijven die voor ons heliumgevulde ballonnen bezorgen. Een andere mogelijkheid is om een wegwerp heliumtankje toe te voegen aan uw bestelling. Deze kunnen we gewoon per post versturen en u kunt daarmee uw bedrukte ballonnen vullen met helium. Na gebruik kunt u het heliumtankje afsluiten en bewaren tot de volgende gelegenheid. Is het tankje leeg, dan kunt u het weggooien bij het oud ijzer. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

 

Kan ik ook 1 of meer bedrukte folieballonnen gevuld met helium per post laten versturen?

Zeker! Het is bij ons mogelijk om 1 folieballon te bedrukken met persoonlijke opdruk. Deze te vullen met helium, te voorzien van een lint, ballongewichtje, een persoonlijk kaartje en te verpakken in een verzenddoos en deze op te sturen naar ieder gewenst adres. En niet alleen 1 folieballon maar we kunnen ook voor bedrijven naar al hun relaties een folieballon versturen. Ook de doos waarin de ballon verpakt zit, kan worden bedrukt met een persoonlijke opdruk. Mail ons op globos@ballondrukkerij.nl om de mogelijkheden te bespreken.

 

Staat uw vraag er niet bij?'

Neem dan even contact met ons op. Wij reageren zeer snel op onze email en geven ook de voorkeur aan contact via email zodat we op een ongestoord moment u van de nodig informatie kunnen voorzien en eventuele correspondentie later nog terug kunnen lezen. Heeft u een vraag welke vaker gesteld wordt, dan plaatsen wij deze op onze website.

 

Toepassingen

Toepassingen

Ballonnen zijn al lang niet meer speelgoed voor kinderen. Bedrukte ballonnen zijn opvallende marketingtools. Ze vestigen direct de aandacht op uw merk en maken een zichtbaar, helder statement over uw bedrijf. En het beste gedeelte? Gepersonaiseerde ballonnen zijn betaalbaar voor bijna elk bedrijf. Je kunt ze laten bedrukken met eigen tekst, logo of boodschap vanaf 0.10 euro per stuk. Dit zijn lage kosten om een grote impact aan uw marketing toe te voegen. Hier zijn een aantal ideeën voor het gebruik van promotionele ballonnen om het plezier van uw merk op te pompen:

 

Beurs

1. Beurzen

Plaats een aantal bedrukte reuze ballonnen in uw beursstand. Of laat ze boven uw beursstand zweven als het plafond hoog genoeg is. De ballonnen voegen een vleugje vrolijkheid toe aan uw stand en zorgen ervoor dat uw bedrijf gemakkelijk te spotten is op de beursvloer. Elke exposant wil een goed zichtbare stand, en bedrukte ballonnen zijn de manier om dat te doen. Let op! Laat de ballonnen aan 2 kanten bedrukken zodat uw logo niet meteen wegdraait van het publiek.

 

Ballonboom

2. Ballonboom

Ieder kind wil een ballon, dat is een feit. Plaats de ballonnen met uw tekst, logo of boodschap in uw winkel of op ieder andere locatie waar kinderen komen. De kinderen kunnen zelf een ballon pakken van de standaard, er verder mee rond lopen en de aandacht trekken van andere mensen. De ballonnen kunt u zelf vullen met lucht en op een (plastic) draagstaafje plaatsen. De ballonnen kunnen wel weken blijven staan. U heeft ook geen hulp van derden nodig bij het vullen van de ballonnen. Alle hulpmiddelen zoals de ballonboom, draagstaafjes en pomp (hand of electrisch) zijn eenvoudig mee te bestellen. Uiteraard kunt u ook zelf de ballonnen uit de ballonpoom pakken en uitdelen aan de kinderen. Dit is de meest goedkope toepassing om de aandacht te trekken met bedrukte ballonnen.

 

3. Balloondrop

Je hebt vast wel eens een balloon drop gezien op oudejaarsavond waarbij om 12 uur het net wordt open getrokken en alle ballonnen naar beneden vallen. Maar zowat elke noemenswaardige gelegenheid is een goed moment om de menigte te overladen met gepersonaliseerde ballonnen. Denk maar eens na: uw logo kan een waterval zijn van kleurrijke ballonnen die op de mensen neerregenen. Een dropnet kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. P.S. De balloondrop in de video start bij 14 seconden.

 

Fondsenwerving

4. Fondsenwervingsevenementen

Deel bedrukte ballonnen uit aan donateurs, vul ze met helium en plaats ze aan een ballongewichtje op tafel of knoop ze vast aan de rugleuning van stoelen. Maak het evenement interactief (en nog veel leuker!) door de aanwezigen aan te moeden om de ballonnen te laten klappen. Laat iedereen een ballon klappen zodra een bepaald donatiebedrag is bereikt of laat iemand een ballon los knippen of klappen die een donatie gaat doen. Dit hebben wij o.a. mogen doen voor het 5 jarig bestaan van de Dirk Kuyr Foundation in Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee (zie foto). Op de ballon stond het logo gedrukt en daaronder de tekst: 'Knip mij door voor € 750,-'. Op tafel stonden 5 heliumballonnen met een lintje aan een gewichtje en iedereen die een donatie deed van 750 euro aan de Dirk Kuyt Foundation, knipte een lintje door. Op het einde van de avond was het plafond bezaaid met ballonnen. Een geslaagde avond dus.

 

Ballonboog

5. Ballonboog

Iedereen heeft wel eens een ballonboog zien staan tegen de gevel van een winkel. Dat komt omdat een ballonboog opvalt en dat is precies de bedoeling. Klanten voelen zich welkom in uw winkel als zij onder de ballonboog door naar binnen stappen. Er worden zelfs foto's of selfies gemaakt van mensen die poseren onder de boog. Gratis reclame dus wanneer deze op social media geplaatst worden. Helemaal als de ballonnen in de ballonnenboog bedrukt zijn met de naam of het logo van de winkel. Let op! Op de foto zijn ballonnen te zien die aan de bovenkant zijn bedrukt. Dit is niet de gebruikelijke manier. Normaal gesproken drukken we het logo aan de zijkant van de ballonnen. Maar om het logo in een ballonboog beter zichtbaar te maken, kunnen we tegen een meerprijs de ballonnen op de kopse kant bedrukken.

 

Ballonpilaar

6. Ballonpilaar

Het grote voordeel (met de nadruk op grote) van het inzetten van 2 ballonpilaren bij de opening van uw winkel, is dat we de grote ballon bovenop - met een diameter van maarliefst 90cm - heel groot kunnen bedrukken met uw logo of boodschap. De reuzeballon bovenop staat vast op de pilaar dus als de pilaren tegen de gevel van uw winkel staan, hoeft deze maar aan 1 zant bedrukt te worden. Een nadeel van ballonpilaren is dat - als deze buiten staan - wat minder geschikt zijn om buiten bij slecht weer te plaatsen. Dit omdat ze wat minder goed zijn vast te zetten dan een ballonnnenboog. Maar zit uw winkel in een overdekt winkelcentrum, dan heeft u daar geen last van.

 

Ballonnen uitdelen

7. Ballonnen uitdelen

Laat de mensen weten dat je open bent door kleurrijke ballonnen uit te delen met daar op de naam of het logo van je winkel. De ballonnen vallen op en creeren een vrolijke sfeer en zorgen ervoor dat mensen deel willen uitmaken van alle leuke dingen die je doet. Plaats de ballonnen op een ballonstaafje (als op de foto). Dit kun je prima zelf en de ballonstaafjes zijn eenvoudig mee te bestellen. Bedrukte ballonnen met helium is wel leuker om te krijgen maar gaan een stuk minder lang mee (14 - 16 uur). En daarbij heb je vaak een derde partij nodig om de ballonnen te vullen met helium.

 

Etalage vol met ballonnen

8. Winkeletalage

Hoe vaak zie je niet een winkel welke aan het verbouwen is en waarvan de ramen zijn afgeplakt met lelijke houten platen of karton om te voorkomen dat men naar binnen kan kijken. Waarom vul je die etalage niet op met vrolijk gekleurde ballonnen met daarop uw logo? Dit staat een stuk feestelijker en het valt op bij de voorbijgangers. U kunt er ook nog een leuke openingshandeling van maken door bij de opening de ballonnen door iemand lek te laten prikken en zo de etalage van de winkel te onthullen op een leuke en feestelijke manier.

Tips

Tips

Bestel altijd extra ballonnen!

Het kan altijd zo zijn dat er een aantal misdrukken tussen de ballonnen zitten die u niet kunt gebruiken. We proberen dit altijd goed in de gaten te houden en u te compenseren door extra ballonnen aan uw order toe te voegen. Echter zien wij ook niet alles, aangezien we bij het drukken op zoveel andere dingen moeten letten. En daarbij kan een ballon tijdens het vullen altijd klappen. Ballonnen zijn nu eenmaal kwetsbaar. Bestel daarom altijd een aantal extra ballonnen zodat u wat reserve ballonnen heeft. Het is een kleine moeite en daarom niet duur om een aantal extra ballonnen door de machine te laten drukken. Veel goedkoper dan wanneer we een paar dagen later nog een nabestelling moet doen. De machine moet dan helemaal opnieuw ingesteld worden met uw kleur opdruk en er moet een nieuwe zeef (cliche) gemaakt worden omdat dat oude is gebruikt voor een andere opdracht.

Reuzeballonnen met helium? Laat ze aan 2 zijden bedrukken!

Wilt u reuzeballonnen met helium aan een lint en ballongewicht inzetten voor uw evenement? Laat deze dan aan 2 zijde bedrukken. Door bewegingen en luchtstromen zal de ballon om zijn as gaan draaien en zal de opdruk wegdraaien van het publiek. Door ook de opdruk op de achterzijde van de ballon te laten drukken wordt dit voorkomen en zal iedereen uw boodschap van alle kanten zien. Wilt u een bedrukte reuzeballon gebruiken voor op een ballonpilaar? Dan kunt u deze gewoon aan 1 kant laten bedrukken (tenzij niemand aan de achterkant van de pilaar kan lopen). De reuzeballon wordt namelijk strak aan de ballonpilaar vast gemaakt en kan verder niet draaien.

Op tijd bestellen is goedkoper!

Wacht niet tot het laatste moment met bestellen. Natuurlijk kunnen we snel schakelen en kunnen we binnen een dag uw ballonnen bedrukken maar dat is een stuk duurder dan wanneer we een paar dagen de tijd van u krijgen. Als wij namelijk 5 werkdagen de tijd van u krijgen om uw ballonnen te bedrukken, dan kunnen we het aantal orders opsparen zodat we bijvoorbeeld die dag alle orders met een rode opdruk kunnen bedrukken. Dat maakt ons werk nog efficienter en daarom goedkoper.

Spoedorder? Overweeg dan een zwarte of witte opdruk!

Een zwarte of witte opdruk bedrukken we veruit het meest. Vrijwel iedere dag. Het is dus makkelijker (minder werk) om daar tussen door nog een andere order te bedrukken met zwarte of witte bedrukking. De kans dat wij een spoedorder met ook een zwarte of witte opdruk kunnen doen is dus groter dan wanneer u een spoedorder plaatst met een rode opdruk. Bij een rode opdruk moeten wij waarschijnlijk de hele machine schoonmaken om vervolgens alleen voor u deze kleur opdruk te draaien. Dat is niet efficient en daarom niet altijd mogelijk. Spoedopdrachten gaan eigenlijk daarom altijd in overleg en is geen garantie dat wij daar nog tijd voor hebben. Een spoedorder betekent namelijk altijd dat andere orders moeten wachten.

Portfolio

Portfolio

Hieronder een kleine greep van ballonnen welke wij hebben bedrukt voor particulieren en bedrijven in Rotterdam. Waarom alleen Rotterdam? Omdat wij zelf uitsluitend in Rotterdam decoreren met onze bedrukte ballonnen en daarvan foto's maken van de ballonnen in de praktijk. We versturen onze bedrukte ballonnen door heel Nederland en Wereldwijd als het moet maar daarvan hebben we niet veel foto's van het gebruik daarvan.

 

Bedrukt lint

Omdat wij veel openingen verzorgen met onze bedrukte ballonnen, is er ook veel vraag gekomen of wij ook openingslinten / doorkniplinten kunnen bedrukken die kunnen worden doorgeknipt bij een openingshandeling. Voorbeelden hiervan vindt u ook terug in ons portfolio. Indien u interesse heeft in bedrukt lint met uw logo, kunt u hier bedrukt lint bestellen.

 

Ballonpilaar Breed Rond Bedrukt Opening Gezondheidscentrum Herenwaard IJsselmonde Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond Bedrukt Opening Gezondheidscentrum Herenwaard IJsselmonde Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond Bedrukt Join The Fun Windgoo Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond Bedrukt Join The Fun Windgoo Rotterdam
Ballonboeket Bedrukt Geslaagd Thomas More Hogeschool Rotterdam
Ballonboeket Bedrukt Geslaagd Thomas More Hogeschool Rotterdam
Cloudbuster Rond Bedrukt Markel Nederland Rotterdam
Cloudbuster Rond Bedrukt Markel Nederland Rotterdam
Cloudbuster Rond Bedrukt Verjaardag 150 Jaar RVKO en 10 Jaar Thomas More Hogeschool Rotterdam
Cloudbuster Rond Bedrukt Verjaardag 150 Jaar RVKO en 10 Jaar Thomas More Hogeschool Rotterdam
Cloudbuster Rond Bedrukt Emma Sleep Mariniersweg Rotterdam
Cloudbuster Rond Bedrukt Emma Sleep Mariniersweg Rotterdam
Gronddecoratie 8ballonnen Chrome en Folieballonnen Bedrukt Restaurant Three Rotterdam
Gronddecoratie 8ballonnen Chrome en Folieballonnen Bedrukt Restaurant Three Rotterdam
Gronddecoratie 3ballonnen Cloudbuster Bedrukt Gaudium Lustrum De Loft NHOW Hotel Rotterdam
Gronddecoratie 3ballonnen Cloudbuster Bedrukt Gaudium Lustrum De Loft NHOW Hotel Rotterdam
Tafeldecoratie 5 ballonnen Bedrukt Verra Makelaars Hillegersberg Rotterdam
Tafeldecoratie 5 ballonnen Bedrukt Verra Makelaars Hillegersberg Rotterdam
Ballonpilaar Bedrukt Xiaomi Experience Store Korte Lijnbaan Rotterdam
Ballonpilaar Bedrukt Xiaomi Experience Store Korte Lijnbaan Rotterdam
Cloudbuster Bedrukt Hal4 aan de Maas Rotterdam
Cloudbuster Bedrukt Hal4 aan de Maas Rotterdam
Cloudbuster Bedrukt 1898 Food and Drinks Wijnbar Oude Haven Rotterdam
Cloudbuster Bedrukt 1898 Food and Drinks Wijnbar Oude Haven Rotterdam
Cloudbuster Ballonboeket Bedrukt MYSC Meent Rotterdam
Cloudbuster Ballonboeket Bedrukt MYSC Meent Rotterdam
Tafeldecoratie 3Ballonnen Bedrukt Bedrijfsfeest Jubileum 60 Jaar Kamps Transport Raderstoomboot De Majesteit Rotterdam
Tafeldecoratie 3Ballonnen Bedrukt Bedrijfsfeest Jubileum 60 Jaar Kamps Transport Raderstoomboot De Majesteit Rotterdam
Cloudbuster Bedrukt Bedrijfsfeest Jubileum 60 Jaar Kamps Transport Raderstoomboot De Majesteit Rotterdam
Cloudbuster Bedrukt Bedrijfsfeest Jubileum 60 Jaar Kamps Transport Raderstoomboot De Majesteit Rotterdam
Tafeldecoratie 3Ballonnen Bedrukt Bedrijfsfeest Jubileum 60 Jaar Kamps Transport Raderstoomboot De Majesteit Rotterdam
Tafeldecoratie 3Ballonnen Bedrukt Bedrijfsfeest Jubileum 60 Jaar Kamps Transport Raderstoomboot De Majesteit Rotterdam
Tafeldecoratie 3Ballonnen Bedrukt Bedrijfsfeest Jubileum 60 Jaar Kamps Transport Raderstoomboot De Majesteit Rotterdam
Tafeldecoratie 3Ballonnen Bedrukt Bedrijfsfeest Jubileum 60 Jaar Kamps Transport Raderstoomboot De Majesteit Rotterdam
Cloudbuster Rond Bedrukt Festive Afterparty Gastvrij Rotterdam bij Grace Rotterdam
Cloudbuster Rond Bedrukt Festive Afterparty Gastvrij Rotterdam bij Grace Rotterdam
Cloudbuster Rond Bedrukt Bedrijfsfeest Jubileum 25 Jaar Rotterdams Detacheringsbedrijf Eau Lounge Rotterdam
Cloudbuster Rond Bedrukt Bedrijfsfeest Jubileum 25 Jaar Rotterdams Detacheringsbedrijf Eau Lounge Rotterdam
Cloudbuster Rond Bedrukt All Caps Street Arts Festival Rotterdam
Cloudbuster Rond Bedrukt All Caps Street Arts Festival Rotterdam
Cloudbuster Rond Bedrukt All Caps Street Arts Festival Rotterdam
Cloudbuster Rond Bedrukt All Caps Street Arts Festival Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond Bedrukt Gronddecoratie 5 ballonnen Bedrijfsfeest Hutchison Ports Europe en RTB Cargo ECT Delta Terminal Maasvlakte Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond Bedrukt Gronddecoratie 5 ballonnen Bedrijfsfeest Hutchison Ports Europe en RTB Cargo ECT Delta Terminal Maasvlakte Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond Bedrukt Tafeldecoratie 5ballonnen The Boathouse Kralingse Plas Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond Bedrukt Tafeldecoratie 5ballonnen The Boathouse Kralingse Plas Rotterdam
Tafeldecoratie 5ballonnen Bedrukt Unilever Rotterdam
Tafeldecoratie 5ballonnen Bedrukt Unilever Rotterdam
Tafeldecoratie 5ballonnen Bedrukt Jubileum 75 Jaar Tuinvereniging Zestienhoven Rotterdam
Tafeldecoratie 5ballonnen Bedrukt Jubileum 75 Jaar Tuinvereniging Zestienhoven Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond Bedrukt Bedrijfsfeest Naxco Logistics Benelux Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond Bedrukt Bedrijfsfeest Naxco Logistics Benelux Rotterdam
Ballonpilaar Bedrukt Ballonboeket start samenwerking Globalsim en Hutchinson Ports ECT Rotterdam
Ballonpilaar Bedrukt Ballonboeket start samenwerking Globalsim en Hutchinson Ports ECT Rotterdam
Ballonpilaar Rond Bedrukt De Rotterdam Gemeente Rotterdam
Ballonpilaar Rond Bedrukt De Rotterdam Gemeente Rotterdam
Gronddecoratie 5ballonnen Bedrukt Bedrijfsfeest 10 Jaar Jubileum RHO Adviseurs Lantarenvenster Rotterdam
Gronddecoratie 5ballonnen Bedrukt Bedrijfsfeest 10 Jaar Jubileum RHO Adviseurs Lantarenvenster Rotterdam
Tafeldecoratie 3ballonnen Bedrukt Bedrijfsfeest 10 Jaar Jubileum RHO Adviseurs Lantarenvenster Rotterdam
Tafeldecoratie 3ballonnen Bedrukt Bedrijfsfeest 10 Jaar Jubileum RHO Adviseurs Lantarenvenster Rotterdam
Cloudbuster Rond Bedrukt Deltalinqs Onderzeebootloods Rotterdam
Cloudbuster Rond Bedrukt Deltalinqs Onderzeebootloods Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond Bedrukt Verjaardag 80 Jaar Chung Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond Bedrukt Verjaardag 80 Jaar Chung Rotterdam
Cloudbuster Rond Bedrukt Hildegardisschool Kids Marathon Rotterdam
Cloudbuster Rond Bedrukt Hildegardisschool Kids Marathon Rotterdam
Cloudbuster Rond Bedrukt Hildegardisschool Kids Marathon Rotterdam
Cloudbuster Rond Bedrukt Hildegardisschool Kids Marathon Rotterdam
Cloudbuster Rond bedrukt Thomas More Hogeschool Rotterdam
Cloudbuster Rond bedrukt Thomas More Hogeschool Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond Cloudbuster Rond Bedrukt Nguyens Kitchen Zuidplein Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond Cloudbuster Rond Bedrukt Nguyens Kitchen Zuidplein Rotterdam
Halve Ballonboog Organisch  Gronddecoratie 6ballonnen Bedrukt Opening Nieuwe Passage door Burgemeester Ahmed Aboutaleb Winkelcentrum Zuidplein Rotterdam
Halve Ballonboog Organisch Gronddecoratie 6ballonnen Bedrukt Opening Nieuwe Passage door Burgemeester Ahmed Aboutaleb Winkelcentrum Zuidplein Rotterdam
Gronddecoratie 6ballonnen Bedrukt Opening Winkelcentrum Zuidplein Rotterdam
Gronddecoratie 6ballonnen Bedrukt Opening Winkelcentrum Zuidplein Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond Bedrukt Kantine Quaker Oats Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond Bedrukt Kantine Quaker Oats Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond Bedrukt Kantine Quaker Oats Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond Bedrukt Kantine Quaker Oats Rotterdam
Cloudbuster Rond Bedrukt Bedrijfsfeest Rotterdam Sportsupport Sportclub Feyenoord Academy Varkenoord Rotterdam
Cloudbuster Rond Bedrukt Bedrijfsfeest Rotterdam Sportsupport Sportclub Feyenoord Academy Varkenoord Rotterdam
Tafeldecoratie 5ballonnen Gronddecoratie Bedrukt Bedrijfsfeest ESG Tech Live Monaco Lounge Yacht Experience Grace Kelly Rotterdam
Tafeldecoratie 5ballonnen Gronddecoratie Bedrukt Bedrijfsfeest ESG Tech Live Monaco Lounge Yacht Experience Grace Kelly Rotterdam
Tafeldecoratie 5ballonnen Gronddecoratie Bedrukt Bedrijfsfeest ESG Tech Live Grace Kelly Lounge Yacht Experience Grace Kelly Rotterdam
Tafeldecoratie 5ballonnen Gronddecoratie Bedrukt Bedrijfsfeest ESG Tech Live Grace Kelly Lounge Yacht Experience Grace Kelly Rotterdam
Tafeldecoratie 5ballonnen Gronddecoratie Bedrukt Bedrijfsfeest ESG Tech Live Grace Kelly Lounge Yacht Experience Grace Kelly van Brienenoordbrug Rotterdam
Tafeldecoratie 5ballonnen Gronddecoratie Bedrukt Bedrijfsfeest ESG Tech Live Grace Kelly Lounge Yacht Experience Grace Kelly van Brienenoordbrug Rotterdam
Tafeldecoratie 5ballonnen Gronddecoratie Bedrukt Bedrijfsfeest ESG Tech Live Grace Kelly Lounge Yacht Experience Grace Kelly Rotterdam
Tafeldecoratie 5ballonnen Gronddecoratie Bedrukt Bedrijfsfeest ESG Tech Live Grace Kelly Lounge Yacht Experience Grace Kelly Rotterdam
Tafeldecoratie 6ballonnen Gronddecoratie Bedrukt Bedrijfsfeest Jubileum 25 Jaar OVG Real Estate Edge The Loft NHOW Hotel Rotterdam
Tafeldecoratie 6ballonnen Gronddecoratie Bedrukt Bedrijfsfeest Jubileum 25 Jaar OVG Real Estate Edge The Loft NHOW Hotel Rotterdam
Tafeldecoratie 6ballonnen Gronddecoratie Bedrukt Bedrijfsfeest Jubileum 25 Jaar OVG Real Estate Edge The Loft NHOW Hotel Rotterdam
Tafeldecoratie 6ballonnen Gronddecoratie Bedrukt Bedrijfsfeest Jubileum 25 Jaar OVG Real Estate Edge The Loft NHOW Hotel Rotterdam
Tafeldecoratie 6ballonnen Gronddecoratie Bedrukt Bedrijfsfeest Jubileum 25 Jaar OVG Real Estate Edge Nederlands Fotomuseum Las Palmas Rotterdam
Tafeldecoratie 6ballonnen Gronddecoratie Bedrukt Bedrijfsfeest Jubileum 25 Jaar OVG Real Estate Edge Nederlands Fotomuseum Las Palmas Rotterdam
Cloudbuster Rond Bedrukt Bedrijfsfeest QoQo Cafe De Vrienden Live Oude Haven Rotterdam
Cloudbuster Rond Bedrukt Bedrijfsfeest QoQo Cafe De Vrienden Live Oude Haven Rotterdam
Cloudbuster Rond Bedrukt Bedrijfsfeest QoQo Cafe De Vrienden Live Oude Haven Rotterdam
Cloudbuster Rond Bedrukt Bedrijfsfeest QoQo Cafe De Vrienden Live Oude Haven Rotterdam
Ballontoef Bedrukt Blue Patio Bar Bruno Room Mate Hotel Rotterdam
Ballontoef Bedrukt Blue Patio Bar Bruno Room Mate Hotel Rotterdam
Heliumboog Bedrukt Folieballon Cijfer 80 Verjaardag Blue Patio Bar Bruno Room Mate Hotel Rotterdam
Heliumboog Bedrukt Folieballon Cijfer 80 Verjaardag Blue Patio Bar Bruno Room Mate Hotel Rotterdam
Tafeldecoratie 3ballonnen Bedrukt Blue Patio Bar Bruno Room Mate Hotel Rotterdam
Tafeldecoratie 3ballonnen Bedrukt Blue Patio Bar Bruno Room Mate Hotel Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond Bedrukt Bedrijfsfeest Schouten Zekerheid Ernst Happel Zaal De Kuip Maasgebouw Feyenoord Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond Bedrukt Bedrijfsfeest Schouten Zekerheid Ernst Happel Zaal De Kuip Maasgebouw Feyenoord Rotterdam
Gronddecoratie 5ballonnen Bedrukt Bedrijfsfeest Verjaardag 40 Jaar Yacht Experience Grace Kellyy Lounge Partyschip Grace Kelly Rotterdam
Gronddecoratie 5ballonnen Bedrukt Bedrijfsfeest Verjaardag 40 Jaar Yacht Experience Grace Kellyy Lounge Partyschip Grace Kelly Rotterdam
Tafeldecoratie 6ballonnen Gronddecoratie Bedrukt Bedrijfsfeest Verebus RDM Centre of Expertise Droogdok Rotterdam
Tafeldecoratie 6ballonnen Gronddecoratie Bedrukt Bedrijfsfeest Verebus RDM Centre of Expertise Droogdok Rotterdam
Tafeldecoratie 6ballonnen Bedrukt Bedrijfsfeest AMROR RDM Rotterdam
Tafeldecoratie 6ballonnen Bedrukt Bedrijfsfeest AMROR RDM Rotterdam
Cloudbuster Rond Bedrukt Bedrijfsfeest Motorola Deutsche Telekom Tag Lenovo NHOW Hotel Rotterdam
Cloudbuster Rond Bedrukt Bedrijfsfeest Motorola Deutsche Telekom Tag Lenovo NHOW Hotel Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond Bedrukt De Maasoever Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond Bedrukt De Maasoever Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond Bedrukt Kindcentrum De Heijberg Heijbergschool Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond Bedrukt Kindcentrum De Heijberg Heijbergschool Rotterdam
Tafeldecoratie 7ballonnen Bedrijfsfeest Gronddecoratie Bedrukt Alicia Insurance Coolsingel Rotterdam
Tafeldecoratie 7ballonnen Bedrijfsfeest Gronddecoratie Bedrukt Alicia Insurance Coolsingel Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond Bedrukt Huwelijk Trouwen Terraszaal Lommerrijk Hillegersberg Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond Bedrukt Huwelijk Trouwen Terraszaal Lommerrijk Hillegersberg Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond Bedrukt Neelevat Pernis Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond Bedrukt Neelevat Pernis Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond Bedrukt Ballontoef Erasmus Building Erasmus Universiteit Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond Bedrukt Ballontoef Erasmus Building Erasmus Universiteit Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond Bedrukt Neelevat Pernis Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond Bedrukt Neelevat Pernis Rotterdam
Cloudbuster Rond Bedrukt Ladiesnight Nelson Alexandrium Shopping Center Rotterdam
Cloudbuster Rond Bedrukt Ladiesnight Nelson Alexandrium Shopping Center Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond Bedrukt Diplomering Geslaagd Albeda College Zusterhennekeplein Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond Bedrukt Diplomering Geslaagd Albeda College Zusterhennekeplein Rotterdam
Heliumballonnen Bedrukt Buitenplaats Rozenlust Rotterdam
Heliumballonnen Bedrukt Buitenplaats Rozenlust Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond Bedrukt Hollywood Event Center Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond Bedrukt Hollywood Event Center Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond Bedrukt Drs. Samana Kristal Clinics Weena Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond Bedrukt Drs. Samana Kristal Clinics Weena Rotterdam
Tafeldecoratie 6ballonnen Gronddecoratie Bedrukt Folieballon Cijfer Bedrijfsfeest 25 Jubileum De Bok Roijers Gasseling Advocaten Panorama Zaal Inntel Hotel Rotterdam
Tafeldecoratie 6ballonnen Gronddecoratie Bedrukt Folieballon Cijfer Bedrijfsfeest 25 Jubileum De Bok Roijers Gasseling Advocaten Panorama Zaal Inntel Hotel Rotterdam
Tafeldecoratie 6ballonnen Gronddecoratie Bedrukt Folieballon Cijfer Bedrijfsfeest 25 Jubileum De Bok Roijers Gasseling Advocaten Panorama Zaal Inntel Hotel Rotterdam
Tafeldecoratie 6ballonnen Gronddecoratie Bedrukt Folieballon Cijfer Bedrijfsfeest 25 Jubileum De Bok Roijers Gasseling Advocaten Panorama Zaal Inntel Hotel Rotterdam
Cloudbuster Rond Bedrukt Bedrijfsfeest Deltalinqs RDM Onderzeebootloods Rotterdam
Cloudbuster Rond Bedrukt Bedrijfsfeest Deltalinqs RDM Onderzeebootloods Rotterdam
Cloudbuster Rond Bedrukt Jubileum 100 Jaar Van Omme & De Groot Heemraadsingel Rotterdam
Cloudbuster Rond Bedrukt Jubileum 100 Jaar Van Omme & De Groot Heemraadsingel Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond Bedrukt Opening Meta Carriere Pleinweg Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond Bedrukt Opening Meta Carriere Pleinweg Rotterdam
Gronddecoratie 5ballonnen Bedrukt Musical Awards 2022 Ahoy Rotterdam
Gronddecoratie 5ballonnen Bedrukt Musical Awards 2022 Ahoy Rotterdam
Tafeldecoratie 6ballonnen Cloudbuster Rond Bedrukt Bedrijfsfeest REMAX Makelaardij Beneden Etage The Boathouse Kralingse Plas Rotterdam
Tafeldecoratie 6ballonnen Cloudbuster Rond Bedrukt Bedrijfsfeest REMAX Makelaardij Beneden Etage The Boathouse Kralingse Plas Rotterdam
Heliumboog Bedrukt Bedrijfsfeest Gemeente Rotterdam bij Bird Podium Restaurant Hofbogen Rotterdam
Heliumboog Bedrukt Bedrijfsfeest Gemeente Rotterdam bij Bird Podium Restaurant Hofbogen Rotterdam
Tafeldecoratie 6ballonnen Bedrukt Bedrijfsfeest Gemeente Rotterdam bij Bird Podium Restaurant Hofbogen Rotterdam
Tafeldecoratie 6ballonnen Bedrukt Bedrijfsfeest Gemeente Rotterdam bij Bird Podium Restaurant Hofbogen Rotterdam
Ballontoef Bedrukt Bedrijfsfeest 12 half Jaar Jubileum Fruitypack Raderstoomboot De Majesteit Rotterdam
Ballontoef Bedrukt Bedrijfsfeest 12 half Jaar Jubileum Fruitypack Raderstoomboot De Majesteit Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond, Tafeldecoratie 3ballonnen Gronddecoratie Ballontoef Bedrukt Bedrijfsfeest 12 half Jaar Jubileum Fruitypack Raderstoomboot De Majesteit Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond, Tafeldecoratie 3ballonnen Gronddecoratie Ballontoef Bedrukt Bedrijfsfeest 12 half Jaar Jubileum Fruitypack Raderstoomboot De Majesteit Rotterdam
Cloudbuster Rond Bedrukt Signé Clinics Pannekoekstraat Rotterdam
Cloudbuster Rond Bedrukt Signé Clinics Pannekoekstraat Rotterdam
Tafeldecoratie 5ballonnen Gronddecoratie Bedrukt Bedrijfsfeest Magnet Me KINO Rotterdam
Tafeldecoratie 5ballonnen Gronddecoratie Bedrukt Bedrijfsfeest Magnet Me KINO Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond Bedrukt Brunott Juwelier Oude Binnenweg Karel Doormanstraat Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond Bedrukt Brunott Juwelier Oude Binnenweg Karel Doormanstraat Rotterdam
Cloudbuster Rond Bedrukt Bedrijfsfeest Jubileum Datlinq Willemsbrug Eau Lounge Rotterdam
Cloudbuster Rond Bedrukt Bedrijfsfeest Jubileum Datlinq Willemsbrug Eau Lounge Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond Bedrukt Opening Next Fatfreeze Clinics Next Cosmetic Clinics Goudsesingel Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond Bedrukt Opening Next Fatfreeze Clinics Next Cosmetic Clinics Goudsesingel Rotterdam
Tafeldecoratie 6ballonnen Bedrukt Cafe in the City Rotterdam
Tafeldecoratie 6ballonnen Bedrukt Cafe in the City Rotterdam
Tafeldeciratie 6ballonnen bedrukt Bedrijfsfeest M Restart Rotterdam
Tafeldeciratie 6ballonnen bedrukt Bedrijfsfeest M Restart Rotterdam
Ballonboog 6m Bedrukt Bedrijfsfeest Jubileum 25 Jaar de Bok Roijers Gasseling Advocaten Shell Gebouw Hofplein Rotterdam
Ballonboog 6m Bedrukt Bedrijfsfeest Jubileum 25 Jaar de Bok Roijers Gasseling Advocaten Shell Gebouw Hofplein Rotterdam
100mm wit lint met fullcolor bedrukt Feyenoord Rotterdam
100mm wit lint met fullcolor bedrukt Feyenoord Rotterdam
Ballontoef Bedrukt Station Blaak Kubuswoningen Stayokay Hostel Rotterdam
Ballontoef Bedrukt Station Blaak Kubuswoningen Stayokay Hostel Rotterdam
Heliumballonnen Bedrukt Erasmus MC Sophia‎ Kinderziekenhuis Rotterdam
Heliumballonnen Bedrukt Erasmus MC Sophia‎ Kinderziekenhuis Rotterdam
Ballonnen Bedrukt Centraal Station Rotterdam
Ballonnen Bedrukt Centraal Station Rotterdam
Heliumboog Bedrukt Erasmusbrug Rotterdam
Heliumboog Bedrukt Erasmusbrug Rotterdam
Ballonboeket Bedrukt Hogeschool Museumpark Rotterdam
Ballonboeket Bedrukt Hogeschool Museumpark Rotterdam
Ballonnen Bedrukt Euromast Rotterdam
Ballonnen Bedrukt Euromast Rotterdam
Ballon Bedrukt Museum Depot Boijmans van Beuningen Rotterdam
Ballon Bedrukt Museum Depot Boijmans van Beuningen Rotterdam
Ballon Bedrukt Markthal Rotterdam
Ballon Bedrukt Markthal Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond Bedrukt Bedrijfsfeest B Futurist Beautynow Jack Hofbogen Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond Bedrukt Bedrijfsfeest B Futurist Beautynow Jack Hofbogen Rotterdam
Cloudbuster Rond Bedrukt Marriott Hotel Weena Rotterdam
Cloudbuster Rond Bedrukt Marriott Hotel Weena Rotterdam

Reviews

Reviews

Populaire Ballonnen